Skip to main content

Sushi (Japan Cuisine)

 



Sushi is a traditional Japanese dish of prepared vinegared rice, usually with some sugar and salt, accompanied by a variety of ingredients, such as seafood, often raw, and vegetables. Styles of sushi and its presentation vary widely, but the one key ingredient is "sushi rice", also referred to as shari, or sumeshi.


.

Sushi is traditionally made with medium-grain white rice, though it can be prepared with brown rice or short-grain rice. It is very often prepared with seafood, such as squideelyellowtailsalmontuna or imitation crab meat. Many types of sushi are vegetarian. 

Sushi is sometimes confused with sashimi, a related dish in Japanese cuisine that consists of thinly sliced raw fish or occasionally meat.






Ingredients generally usedseafood and vegetables

Main ingredientsvinegared rice

Region or stateEast Asia

Origin : Japan


Sushi Blog Video from Youtube

Comments

  1. “လွတ်လပ်ရေးဆိုရာ၌ နိုင်ငံရေးလွတ်လပ်မှုကို သာမကြည့်ဘဲ၊ လူတိုင်းလူတိုင်း ညီတူညီမျှလူတန်း စေ့နေနိုင်သည့် လောကသစ်ကြီး တည်ထောင်ရန် ကိုလည်း အဆုံးစွန် ရည်ရွယ်ချက် ထားရပေလိမ့်မည် ဖြစ်ကြောင်း။”

    ReplyDelete
  2. လူတိုင်းလွတ်လပ်ဖို့
    တူညီကလစ်စို့

    ReplyDelete
  3. တိုင်းရင်းသားပြည်သူအားလုံးရဲ့ ဘဝနဲ့အနာဂတ်ကို မတော်မတရားအာဏာရူးသူတွေလက်ထဲ အပါမခံနိုင်သူတိုင်း ငုံ့မခံပဲသတ္တိမွေးပြီး လုပ်ကြရမယ့်အချိန်ပါ

    ReplyDelete
  4. အာဏာရှင်ကျဆုံးရေးလို့ပြောနေတဲ့သူတိုင်း
    click မယ်ဆိုရင်
    အရေးတော်ပုံအောင်နေပီပေါ့

    ReplyDelete
  5. 私はお寿司が大好きです。

    ReplyDelete
  6. 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍾🍾🍾🍾🍾🍃🍃🍃🍃🍃🍃🤙🤙🤙🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

    ReplyDelete

Post a Comment